Juridisch advies

Het kan gebeuren dat je als particulier of als ondernemer in een juridisch conflict belandt en je dan op zoek bent naar eerlijk en betrouwbaar juridisch advies. Met ons juridisch advies zullen wij je uit deze situatie proberen te helpen. Wij zullen je dan adviseren wat je rechten en plichten zijn. Wij geven je de … Continue reading “Juridisch advies”

Salarisadministratie

Salarisadministratie is een belangrijk onderdeel van je financiële administratie. Het is een nauwkeurige bezigheid en er zijn zoveel regeltjes waaraan ondernemers zich moeten houden. Salarisadministratie uitbesteden aan Administratiekantoor Prompt Advies biedt uitkomst! Wij verzorgen maandelijks voor al jouw medewerkers een salarisspecificatie aan de hand van mutaties. Dit doen wij met behulp van software zodat alles … Continue reading “Salarisadministratie”

Omzetbelasting

Iedere onderneming, klein of groot, is verplicht om aangifte omzetbelasting te doen. Dit is de afdracht van de btw die je over je diensten rekent. Administratiekantoor Prompt Advies ondersteunt je bij de aangifte omzetbelasting of neemt deze volledig van jou over. Op die manier ben je er zeker van dat het tijdig en op de … Continue reading “Omzetbelasting”

Financiële administratie

Vanuit ons kantoor in Amsterdam regelen we de financiële administratie op afstand voor allerlei bedrijven. Van zzp tot het grotere mkb, wij weten waar we het over hebben. Ons doel is de ondernemer zoveel mogelijk te laten ondernemen. Door jouw financiële administratie uit te besteden heb je meer tijd om dat te doen waar jij … Continue reading “Financiële administratie”

Vennootschapsbelasting

Na het opstellen van de jaarrekening van jouw onderneming verzorgt Prompt Advies de aangifte vennootschapsbelasting. Wij hebben alle expertise in huis om de aangifte in te dienen volgens de geldende wet- en regelgeving. Je kan ons real-time volgen en zien wat de aanslagen bedragen van onze aangiftes. Wij gaan verder dan alleen dit: Meteen online … Continue reading “Vennootschapsbelasting”

Administratiekantoor

Je bent een ondernemer en je wilt je administratie uitbesteden. De afgelopen jaren heeft Administratiekantoor Amsterdam: Prompt Advies zich gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven binnen de zakelijke dienstverlening.Hierbij gaan wij verder dan de administratie alleen: wij helpen je bedrijf groeien: Financieel advies ZZP Financieel advies MKB Het maken van een financiële analyse Het schrijven … Continue reading “Administratiekantoor”

× Hoe kan ik u helpen?