Wat betekent Prompt?

Prompt Advies is een administratie- en belastingadvieskantoor voor de échte ondernemer. ‘Prompt’ betekent snel en nauwkeurig en dat zijn ook de eigenschappen die van ons kunt verwachten. Naast onze snelle service en nauwkeurige werkwijze zijn wij klantgericht en proactief.

Onze kwaliteiten

Prompt Advies bestaat uit mensen die jarenlange werkervaring hebben bij de grootste accountant- en belastingadvieskantoren van Nederland, de Belastingdienst en zélf ook jarenlang ondernemer zijn geweest. Deze combinatie van kennis en vaardigheden bieden wij graag aan om ondernemers te helpen doelen te behalen en succesvol te zijn.
Snel en professioneel communiceren en de vraag helder krijgen, staat bij ons hoog in het vaandel. Op die manier weet je waar je namelijk aan toe bent op financieel en fiscaal gebied en kun je het grootste gedeelte van je tijd gebruiken voor je onderneming.

Focus

Prompt Advies is actief door heel Nederland, maar heeft een sterke focus op ondernemers die gevestigd zijn in en rondom Amsterdam. Ons doel is helder en bestaat uit 2 onderdelen:

  1. Ondernemers ontzorgen op het gebied van de financiële administratie en juridische kwesties.
  2. Verwerkte cijfers goed interpreteren en ondernemers adviseren om de prestaties duurzaam te verbeteren.

Wij verkleinen het gat tussen het ondernemen en alle administratieve rompslomp die dat met zich meebrengt, zodat je alle tijd hebt om je bedrijf succesvol te maken én te houden.

× Hoe kan ik u helpen?